Kategorier
Annat

Snacka snyggt med Elaine Eksvärd

Vill du lära dig att snacka snyggt med Elaine Eksvärd kan du gå in på en hemsida som heter just “Snacka snyggt”. Där får du en överblick om vad som erbjuds dig som vill bli bättre på retorik.

Säger dig namnet Elaine Eksvärd något? Det kanske det gör om du har gått en av hennes kurser men har du inte det kan namnet vara dig helt främmande. För dig som vill lära dig att, så att säga, snacka snyggt kan det finnas oanade möjligheter när du har genomgått en kurs i kommunikation och retorik. Det kan handla om förhandlingsteknik, vilket kan vara en suverän sak att kunna i vardagen liksom på jobbet, men det kan även handla om att kunna uttrycka sig retoriskt. Tänk att kunna hålla ett föredrag och locka din publik att vilja lyssna mer och mer. För dig som sysslar med ledarskap eller vill lära dig mer om det, finns det kurser i hur du kan hantera just de uppgifterna. “Snacka snyggt” är en hemsida kan vända dig till om du vill lära dig tala rätt.

Ledarskap och retorik med Elaine Eksvärd

Det finns många situationer som en ledare har nytta av att vara strategisk och konstruktiv i stället för att hamna i en situation som äter både tid och energi på jobbet. Att veta hur du bemöter svåra samtal från dina medarbetare är inte bara en bra sak för dig, det ger ditt arbetsklimat en helt annan dimension och alla kan enklare och mer friktionsfritt göra sina jobb. Läs mer om retorik på denna hemsida: https://snackasnyggt.se/