Kategorier
Tandimplantat

Le igen med tandimplantat i Göteborg

Det är inte hela världen om man tappar en tand mitt i munnen. Men det är inte snyggt när man ler på foton. Tandimplantat i Göteborg hjälper dig att le igen.

Det finns många tandläkare i Göteborg, och de flesta är specialister på tandimplantat. Därför behöver du inte gå och våndas för att det fattas en tand i munnen. Boka en tid hos en bra klinik, så har du snart en hel tandrad igen. Det finns många olika sorters tandimplantat i Göteborg att välja mellan, såväl stifttänder som bryggor och kronor.

Det finns skalfasader som helt och hållet döljer fula eller missfärgade tänder. Fattas många eller alla tänder, finns det proteser. Det bästa är att du bokar en tid så får du veta vad som passar just för dig. Tandimplantat med tänder som verkligen sitter fast är något som har blivit mycket populärt.

Tandimplantat som skruvas fast

En tand som sitter fast i käkbenet med en titanskruv kommer att kännas som din egen tand. Du kan äta obehindrat, och du väljer en nyans på tanden som passar perfekt ihop med dina övriga tänder. En sådan tand konstrueras med datorteknikens hjälp, så att du får en helt naturtrogen tand.

Tandläkare har mycket på sitt program, och de kan korrigera tänder, dra ut dem eller sätta in nya. Tandreglering är mycket skonsammare nu än förr, och det är många vuxna som tar chansen att få tänderna korrigerade. Du behandlas som en vip-kund hos tandläkaren, så det går att bota tandläkarskräck också. Mer om tandimplantat finner du på denna hemsida: www.tandimplantatgöteborg.nu